Wil jij met Pasen heerlijke zelf gemaakte paaschocolade op tafel hebben staan? Kies dan voor de workshop Paas special!
Kijk voor de beschikbaarheid naar onze agenda
Tijdens deze workshop gaan we een groot half chocolade ei maken, op een paasreep en deze vullen we met gevulde paaseitjes. Zoals op de foto.
Je leert het airbrushen van de paasvormen, het mouleren van de paasvormen (voorzien van een laagje chocolade), het gieten van een chocoladereep en het maken van een heerlijke romige ganache. Uiteraard gaan we de paaschocolade mooi verpakken in een luxe verpakking om lekker mee naar huis te kunnen nemen.
We beginnen de workshop met een korte uitleg over hoe chocolade gemaakt wordt, van de cacaoboon aan de boom tot de chocolade die wij gaan gebruiken.
Deze workshop duurt c.a. 3 uur en kost €75,- p.p. incl. koffie of thee en uiteraard krijg je je zelfgemaakte chocolade producten mee t.w.v. €40,-. Reserveren kan vanaf 1 persoon. De totale groep zal niet groter zijn als +- 8 personen.
Zijn er 7 dagen voor de datum van de workshop minder dan 4 aanmeldingen, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de workshop te annuleren. Er wordt u dan de mogelijkheid geboden een andere datum te kiezen of om uw geld terug te ontvangen.
(Let op de datums van deze paasworkshops zijn vrijdag 22-03-2024 & 29-03-2024! Voor beschikbaarheid kijk naar onze agenda)