Chocoladereep gemaakt van echte Belgische witte chocolade.
Heerlijk in combinatie met de knettersuiker, rode crispy parels en chocolade vermicelli.
De chocolade waarmee wij deze reep maken is zo Belgisch als maar zijn kan, want hij is hoofdzakelijk gemaakt met melk van koeien die in Belgische weiden grazen en suiker van lokaal geproduceerde suikerbieten.
Dit heerlijke recept heeft een uitgesproken romige melksmaak met accenten van karamel en vanille die perfect in evenwicht zijn gebracht.
Wist u dat?
Wij uitsluitend werken met EERLIJKE chocolade?
De chocolade die wij gebruiken is namelijk echte Belgische Callebaut chocolade dat het Cocoa Horizons certificaat heeft.
Wat het Cocoa Horizons certificaat precies inhoud?
Samen met Cocoa Horizons maken we West-Afrikaanse boeren sterk om hun kleine plantages te transformeren naar winstgevende cacao plantages.
Motiveren we nieuwe generaties om in de cacaoteelt actief te blijven en voeden we hun ambitie.
Ondersteunen we trainingen en dragen we bij aan de ontwikkeling van onder meer vrouwen en jonge boeren.
Ons doel is landbouwers financieel onafhankelijk te maken zodat ze voor hun familie kunnen zorgen.
Met elke bonbon maak jij het verschil!
ALGEMENE INFORMATIE
Levering
Onze pakketten leveren wij met PostNL of DHL, echter kunnen wij geen garanties geven voor de diensten van derden. Chocolate Planet besteedt de verzending uit en kan om die reden geen verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit noch de snelheid van leveren.
Temperatuur
Indien de buitentemperatuur boven de 24C komt, verzenden wij GEEN chocolade. Chocola ligt in onze speciaal gekoelde ruimtes, maar verzending via een externe partij kan betekenen dat het in niet-gekoelde auto’s wordt vervoerd of tijdelijk in niet gekoelde depots staat, wij kunnen hier geen verantwoordelijkheid voor nemen.
Allergenen
MELK, SOJA
Afmetingen / gewicht
16,5 cm hoog, 8,5 cm breed, 1 cm diep +- 100 gram