Nick Kunst
Chocolatier

Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met koken, bakken en alles wat daar tussen in zit. Niet gek dat ik in 2008 de keuze maakte om de koks-opleiding te volgen. Na mijn opleiding heb ik de Franse, Italiaanse en Australische keuken mogen ontdekken. In 2014 besloot ik om op reis te gaan naar Australië. Hier heb ik een jaar gewerkt in de horeca en daarna heb ik nog een aantal maanden rondgereisd. Tijdens het reizen kwam ik in aanraking met cacao en chocolade en het experimenteren hiermee. De passie om met chocolade te werken bleef na het reizen steeds meer groeien en daardoor is Chocolate Planet ontstaan.

Paul Wagemaker
Chocolatier

Ik ben een gedreven vakman en een echte chocolatier in hart en nier.
Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen in de horeca als leerling kok. Vervolgens heb ik mijzelf omhoog gewerkt in restaurants van het hogere segment. Daarnaast heb ik diverse horeca opleidingen en cursussen afgerond, waaronder de opleiding gespecialiseerd patisserie niveau 4. De gekste dingen van chocolade maken is echt mijn passie! Momenteel ben ik al 8 jaar werkzaam als chef-kok in een restaurant, maar mijn passie voor chocolade bleef. Vandaar dat ik in 2017 samen met mijn compagnon Nick Kunst Chocolate Planet ben begonnen. Van mijn hobby mijn werk maken is een droom die uitkomt! In het werken met chocolade kan ik helemaal mijn creativiteit kwijt. Elke keer weer geeft het mij een kick als we een nieuwe, toffe smaakcombinatie hebben ontdekt.
Ik hoop dat we in de toekomst nog vele, leuke en uitdagende opdrachten krijgen en dat wij met Chocolate Planet ons steeds verder kunnen ontwikkelen.